Известие

Collapse
No announcement yet.

МиТо при представителя в София?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщение
    бъркаш, имаш кола Х на цена 50 000 със Х екстри в бг... в италия колата Х със Х екстри ти струа към 60 000
    И ти бъркаш
    При идентични параметри на двете места колите са еднакви - цената на излизане от завода е еднаква за всяка държава от ЕС - това е задължение на самия ЕС.

Въпросът е, че в БГ всички коли се дават с по-къса гаранция и с по-ниско ниво на оборудване в стандартните пакети (например по-малко въздушни възглавници) и поради тази причина повечето марки продават на по-ниска цена. Милано Моторс по някаква причина обаче продават доста по-скъпо!?!?! Сравни цената на Брера-та например, която в Англия е 60-75 хиляди лева, а тук започва от 72! С Италия разликата също варира между 3-4 и 15 хиляди, в зависимост от двигателя и оборудването. Може би само 147 се продава на същата цена тук и в зап. европа.

Comment

Първоначално публикувано от bager Покажи съобщение
      Имаш бира като се видим!
      На 35г. съм, имам книжка от 91-ва(В,С,М и Ткт) и карам непрекъснато. Та и в задръстванията се справям добре.
      Моят коментар беше единствено и само за колата. А относно политиката на вносителите, нямам никаква разлика с мнението ти. И интерес за МиТо-то нямам, по-скоро за 159! Но...има време.
      И ти една от мен
      Значи и двамата сме ... младежи

Ще видим, живот и здраве
      Нека да минат няколко месеца, защото първите бройки винаги са с яка цена
      sigpic

Comment

Първоначално публикувано от boyo Покажи съобщение
        И ти бъркаш
        При идентични параметри на двете места колите са еднакви - цената на излизане от завода е еднаква за всяка държава от ЕС - това е задължение на самия ЕС.

Въпросът е, че в БГ всички коли се дават с по-къса гаранция и с по-ниско ниво на оборудване в стандартните пакети (например по-малко въздушни възглавници) и поради тази причина повечето марки продават на по-ниска цена. Милано Моторс по някаква причина обаче продават доста по-скъпо!?!?! Сравни цената на Брера-та например, която в Англия е 60-75 хиляди лева, а тук започва от 72! С Италия разликата също варира между 3-4 и 15 хиляди, в зависимост от двигателя и оборудването. Може би само 147 се продава на същата цена тук и в зап. европа.
        за абсолютно същото ниво на оборудване , цената от италианския дилър за 159 беше с 12 хил. лева отгоре - предполагам това идва от гаранцията
        sigpic
        днес съм в почивка ---

Comment

Първоначално публикувано от pr_00f Покажи съобщение
          Не че нещо, ама тъй като ви гледам всички сте се засилили да си купувате ново Мито от магазина
          от па не ... но нещо не виждам ква е разликата с моята кола.
          има един Q2. ок ще сложа и на мойта. и?

единствено зарад 155 коньовия миксер бих се замислил... но пак май май и 36к не струва тая кола.
          Ex: 146ti, 146JTD, 147JTD, Lexus IS220D, Lexus IS200 Auto, Swift Sport, Subaru Legacy IV
          Subaru Outback '09 & Alfa Romeo 156 2.4JTD

Comment

Днес, минавайки по магистралата за Шумен, видях, че най-после и тук са докарали реални автомобили и на паркинга пред сградата имаше дори 159-ка тест драйв, както и едно бяло мито.
            Както обикновено се казва в такива случаи: 'Днес в София, утре - и в останалите градове от страната'
            _______
            146 JTD - ex
            Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

Първоначално публикувано от vladu Покажи съобщение
              от па не ... но нещо не виждам ква е разликата с моята кола.
              има един Q2. ок ще сложа и на мойта. и?

единствено зарад 155 коньовия миксер бих се замислил... но пак май май и 36к не струва тая кола.
              тя ако е 36к аз купувам .. да не е 40+
              както казаха неколко човека ..
              Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
              Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
              Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената

Comment

при 36 и аз купувам, но ако е повече ще избера Браво-то май...

Comment

Първоначално публикувано от boyo Покажи съобщение
                  при 36 и аз купувам, но ако е повече ще избера Браво-то май...
                  То Браво-ти и сега е за предпочитане.
                  Все пак е по-висок клас от МиТо.
                  Не може да сравняваш нисък със среден клас.
                  Въпросът е колко си влюбен
                  sigpic

Comment

По-скоро въпросът е до пари Като има пари за Алфа нема как да е фиат Пък като има пари за Мазерати... За мен всички италиански коли са много красиви

Comment

Първоначално публикувано от DiStefano Покажи съобщение
                      тя ако е 36к аз купувам .. да не е 40+
                      както казаха неколко човека ..
                      тва казвах... споменаха се цени от 36 до 43 ... просто според мен и 36к са му много.
                      Ex: 146ti, 146JTD, 147JTD, Lexus IS220D, Lexus IS200 Auto, Swift Sport, Subaru Legacy IV
                      Subaru Outback '09 & Alfa Romeo 156 2.4JTD

Comment

Вижте какво снимах днес
                        Някой знае ли дали е някаква тестова, или някой си я е купил ?!
                        Attached Files
                        Alfa Romeo 159 SW 1.9JTDm '07
                        EX' Alfa Romeo 145 1.4TS '98

Comment

Първоначално публикувано от Bodom Покажи съобщение
                          Вижте какво снимах днес
                          Някой знае ли дали е някаква тестова, или някой си я е купил ?!
                          Е тази точно е тестовата. За това е с регистрация, за да може да се движи.
                          ALFA ROMEO 156 SW SELESPEED - EX
                          ALFA ROMEO 159 SW 1.9 Mjet - EX
                          ALFA ROMEO 156 2.4 JTD-EX
                          ALFA ROMEO 33 1.8TD -R.I.P.

Comment

Първоначално публикувано от bager Покажи съобщение
                            Е тази точно е тестовата. За това е с регистрация, за да може да се движи.
                            А с какъв двигател е знаеш ли ?
                            Alfa Romeo 159 SW 1.9JTDm '07
                            EX' Alfa Romeo 145 1.4TS '98

Comment

много е грозна отпред
                              sigpic
                              днес съм в почивка ---

Comment

Aбе като цяло за класа си цената на МиТо е височка - ама те хорта си го казаха че ще се бори с МИНИ , не са казвали че ще се бори с Корса.
                                И цената на Мини Купър не е малка.
                                А относно дилърите в БГ кво се приетеснявате - скачаме до Солун и ако е по ефтино купуваме от гърците - товарят я с фактурата нова на нвтовоза сутринта в 6 часа и в 10 вече е на КАТ за регистрация. Гаранцията си важи навсякъде в ЕС така че ако пък на гърците е по голяма гаранцията още по добре. Няма мита и т.н.т щото си е нова и се движи като стока в рамките на ЕС.
                                Не му мислете за цената - да съберем 30-40 бинки пък тогава да мислим
                                2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
                                CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

Working...
                                X